Verzendtijd en track & trace

Hoe lang duurt de verzending?

Artikelen die bij ons in het magazijn liggen, verzenden we binnen 1 tot 3 werkdagen. Deze artikelen herken je aan de aanduiding 'Verzendklaar'.

Artikelen zonder deze aanduiding bevinden zich bij de aankoop nog in het bezit van de verkoopster. We informeren de verkoopster zodra er een bod werd uitgebracht. Vervolgens stuurt zij ons het artikel toe. Wij controleren vervolgens de echtheid en toestand van het artikel en sturen je het toe. Helaas hebben wij geen directe invloed op het tempo waarmee de verkoopster het artikel verstuurt. Je wordt echter direct per e-mail geïnformeerd als het artikel bij ons aankomt. In de regel ontvang jij je artikel binnen 1 tot 2 weken. Internationaal kan het tot 3 weken duren.

Je kunt de verzendstatus van je bestelling na de koop steeds in je profiel controleren.

...

Met welke logistieke dienstverleners worden mijn artikelen verstuurd?

Binnen Duitsland versturen wij je artikelen met DHL en internationaal met UPS. Je artikelen worden altijd verzekerd verzonden.

...

Kan ik de verzending van mijn gekochte artikel volgen?

Ja, wij versturen onze pakketten via DHL en internatioaal met UPS. Zodra het artikel door ons is verstuurd, kun je de verzendstatus steeds in je profiel contoleren. Het benodigde pakketnummer vind je in de verzendbevestiging van REBELLE of in je profiel onder 'Bestellingen'.


Meer informatie over de verzendtijd vind je in onze  algemene voorwaarden voor gebruikers in artikel 3.3 en 6
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Was dit antwoord nuttig? Zo niet dan, Schrijf ons Schrijf ons