Verkoopprovisie/ Opbrengst

Hoe wordt de opbrengst van mijn verkoop berekend en waarvoor geldt de verkoopprovisie?

Je opbrengst is het resultaat van de verkoopprijs onder aftrek van onze oplopende provisie die wordt berekend op grond van de verkoopprijs. Voor een artikel als onderdeel van de conciërge-service berekenen wij extra administratiekosten van 15 euro. De rest van de verkoopprijs wordt aan jou uitbetaald (bij buitenlandse valuta kan het bedrag vanwege schommelingen in de wisselkoers iets afwijken).

REBELLE biedt een hoogwaardige marktplaats voor de koop en verkoop van designer artikelen. Met behulp van marketing en thematische teksten zorgen wij voor een hoog aantal bezoekers op onze website. Dit biedt jou als verkoopster een groot aantal potentiële kopers. Als je artikelen via REBELLE verkoopt, ontstaan er voor ons bijkomende kosten voor de controle van de informatie over de artikelen, bewerking van de productfoto's, kwaliteitscontrole en de verzending van je artikelen als deze worden gekocht. Ons team van experten controleert de echtheid en aangegeven kwaliteit van ieder artikel. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening, slaan je artikelen tijdelijk zorgvuldig op en versturen ze aan de koopster na verkoop in een stijlvolle verpakking van topkwaliteit. Dat veroorzaakt allemaal kosten die wij via de verkoopprovisie verrekenen.

Op de  verkooppagina's vind je onze provisiecalculator waarmee je steeds de uiteindelijke verkoopprijs kunt berekenen.

Meer informatie over provisie vind je ook in de algemene voorwaarden voor verkopers in de artikelen 10 en 11

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Was dit antwoord nuttig? Zo niet dan, Schrijf ons Schrijf ons